Mikko Alatalo ja live-karaoke
-

Tietoa tapahtumasta


Ajankohta: -

Tapahtumapaikka: Pyrevä-puisto
Toritie, 95700 Pello

Katso kartalla

Liput: - Vapaa pääsy!


Lisätiedustelut

Pellon kunta

-

Mikko Alatalo ja live-karaoke

Koko Pello laulaa Pyrevä-puistossa 1.8.2021

Elokuu käynnistyy Pellossa musiikillisissa merkeissä. Sunnuntaina 1.8 klo 14.00 alkaen soitto soi ja laulu raikaa Pyrevä-puistossa, kun estradille nousee koko kansan trubaduuri, kestosuosikki Mikko Alatalo. Tunnin mittaisessa musiikkituokiossa Mikko esittää omia maalaispojan ralleja ja varmaan laulattaa myös yleisöä. Hänen kynästään on syntynyt maamme musiikkitaivaalle yli 600 laulua, joista monesta on muodostunut kansallisia ikivihreitä sävelmiä.  Mikkoa säestää paikallisista muusikoista kasattu Pellonkorjuu-orkesteri, jota johtaa Tuomo Ylitalo. 

Tilaisuuteen on vapaa pääsy.  Pyrevä- puiston toimintaa voi tukea tapahtumapäivän aikana hyödyntämällä kanttiinin monipuolista tarjontaa. Yleisön toivotaan noudattavan turvavälejä sekä huolehtivan käsihygieniasta sisääntuloporteille sijoitetuilla käsideseillä. Tilaisuuden järjestää Pellon kunta/kulttuuritoimi.

Kiinnostaako sinua esiintyä oikean orkesterin solistina?

Nyt sinulla on siihen mahdollisuus, kun Pyrevä-puistossa järjestetään sunnuntaina 1.8 klo 16.00 alkaen ”live-karaoke” tapahtuma. Pellonkorjuu-orkesteri on valmistautunut säestämään lauluhalukkaita puiston estradilla. Käytännössä homma toimii kuten perinteisessä karaokessakin, eli solistiksi halajava henkilö valitsee kansiosta kappaleen, jonka hän haluaa esittää ja varaa sitten lauluvuoron. Mielellään toivotaan, että henkilö ilmoittaisi myös sävellajin ennakkoon, mutta se ei ole pakollista. Ainoa ero perinteiseen karaokeen on siis se, että taustalla on ihan oikea orkesteri tallenteen sijasta.

Katso tästä kappaleet ja valitse omasi jo etukäteen

”Live-karaoke” tapahtuma on osa Pyrevä-puiston musiikkipäivää, jonka järjestämisestä päätettiin kesän korvalla samassa tilaisuudessa, jossa pääädyttiin siirtämään heinä-elokuun vaihteeseen suunniteltu Pellon korjuu maaseututapahtuma koronatilanteen vuoksi vuoden 2022 heinäkuun alkuun. Maaseututapahtuman suunnittelu ja valmistelut olivat ehtineet monella taholla jo käynnistyä, ja siksi oli perusteltua rakentaa niistä erilaisia pienempiä kokonaisuuksia pitkin kesää ”Vireä-Pello” teeman alle. Tilaisuuteen on vapaa pääsy, ja koronatilanteen edellyttämiä varotoimenpiteitä etäisyyksien ja käsihygienian suhteen toivotaan noudatettavan myös tässä tapahtumassa.

Kuva: Harri Hinkka. 


Asiasanat


Kutsu kaveri mukaan!