Kehityshankkeet
-

Kehityshankkeet

Pellossa elethään hyvvää elämää. Me pyrimä koko ajan tukehmaan meän hyvinvointia ja kehittähmään elinvoimaa: tämän takia me aktiivisesti alama mukhaan erilaisiin, meille strategisesti tärkeissiin hankheissiin ja investoima meän visioita tukevia toimintoja.

Hankkeet ja investoinnit

Pellon kunnassa on käynnissä useita hankkeita ja investointeja. 

Hankkeet

 

Tuottavuutta ja hyvinvointia Jokivarteen

Tuottavuuden ja työhyvinvoinnin yhteyden ymmärtämisellä on merkitystä työn tuloksellisuuteen, organisaation laadukkaalle ja vaikuttavalle toiminnalle sekä työyhteisön hyvinvoinnille. Kolari, Pello, Ylitornio, Tornio ja Koulutuskuntayhtymä Lappia asiantuntijayhteistyössä Lapin yliopiston koulutus- ja kehittämispalveluiden kanssa ovat ryhtyneet yhteisvoimin parantamaan organisaatioidensa hyvinvointia ja tuottavuutta. Keskeisiä keinoja ovat mm. strategisen, operatiivisen ja lähijohtamisen keinojen kehittäminen siten, että työyhteisöä voidaan johtaa entistä paremmin ajantasaisen ja ajanmukaisen tiedon sekä lähijohtamistyötä tukevien työvälineiden avulla.

Toteutusaika 1.9.2020 - 30.5.2023 – kustannusarvio ja rahoitussuunnitelma 686 083 euroa – ESR- ja valtion rahoitusta 548 858 euroa (80 %) – Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus – hankekoodi S22252

Pellon yhteyshenkilö, kehittäjätyöntekijä Sari Eero, sari.eero@pello.fi, 040 559 4935

Lisä- ja yhteystiedot hankkeen www-sivulta (linkki avautuu uuteen ikkunaan).

Hankkeen juliste (PDF)

 

Investoinnit