Iltapäivätoiminta
-

Iltapäivätoiminta

Pellon iltapäivätoiminnan hakemukset on avattu uuteen eDaisy palveluun. Palvelun löydätte osoitteesta: https://pello.daisynet.fi/eDaisy

Ohjeen hakemuksen täyttämiseen löydätte täältä (PDF).

Iltapäivätoiminnan hoitoaikojen ilmoittaminen tapahtuu DaisyFamily palvelusta. Palvelun löydätte osoitteesta: https://pello.daisyfamily.fi/

Opetushallitus on hyväksynyt koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminnan perusteet sekä määritellyt toiminnan tavoitteet ja keskeiset sisällöt. Aamu- ja iltapäivätoiminta on tarkoitettu ensimmäisen ja toisen vuosiluokan oppilaille sekä kaikkien vuosiluokkien erityisoppilaille.

Perusteissa korostetaan leikin, luovan toiminnan ja myönteisten elämysten merkitystä koululaiselle. Aamu- ja iltapäivätoiminnan tulee muodostaa lapselle ehyt ja monipuolinen kokonaisuus, jonka tulee tarjota mahdollisuus sosiaaliseen vuorovaikutukseen, esteettisiin kokemuksiin sekä liikkumiseen ja ulkoiluun. Tärkeää on myös oppilaan oma toiminta, rentoutuminen ja lepo. Pellon kunta järjestäjänä määrittelee toiminnan yksityiskohtaiset sisällöt.

Maksut

Päivät Maksu
1 - 10 päivää 60 €
11 päivää tai enemmän 90 €

Maksu sisältää välipalan, ohjatun toiminnan ja tapaturmavakuutuksen.

Elinvoimalautakunta on hyväksynyt lisämaksun perimisen 5€/varaus, mikäli iltapäivätoimintaan annettuja varausaikatauluja ei noudateta. Käytäntö astuu voimaan 15.11.2021 lähtien. (linkki päätökseen)

Mikäli lapsesi tarvitsee aamupäivähoitoa, ota yhteys päiväkodin johtajaan puh. 040 508 1355.

Lisätietoja antaa Paula Enbuska, iltapäivätoiminnan puh. 040 740 2767.

 

Lisätiedot

Iltapäiväkerho, alakoulu

Rautio, Kaisu

Varhaiskasvatuksen johtaja