Koulun liikennejärjestelyt
-

Koulun liikennejärjestelyt

Tärkeä tarkennus liikennejärjestelyihin

Alapuolella on karttakuva koulun piha-alueesta. Toivon, että perehdytte karttaan tarkoin ja käytte sen läpi kaikkien kanssa, jotka mahdollisesti tuovat tai hakevat lastanne koulusta. Punaisilla merkityille alueille moottoriajoneuvoilla ajaminen on ehdottomasti kielletty klo 7-16!

Vaikka uuden talon ympärillä on uutta pihaa, käytämme silti myös alakoulun vanhoja piha-alueita joka välitunnilla ja aamuisin (ip toiminta myös iltapäivisin), joten sinne ei missään nimessä tule ajaa. Meän Opinahjon takaa Rohkihallille kulkee nyt myös jalkakäytävä, jota oppilaat käyttävät. Sinnekään ei missään tapauksessa tule ajaa moottoriajoneuvolla. Yläkoulun vanha piha on opiskelijoiden parkkipaikkana ja nyt myös koulukuljetusten tulo- ja lähtöpaikka, kun väistötiloja puretaan. Siellä on siis paljon liikennettä muutenkin, joten sitäkin tulee huoltajien välttää.

Karttakuvassa sinisellä on merkattu selkeästi ne kohdat, mihin lapsen voi tuoda ja mistä hänet voi hakea vaarantamatta pihoilla olevien lasten turvallisuutta. Päiväkodin kanssa on sovittu, että jos tuo tai hakee päiväkotilapsen, voi siitä samalla tuoda tai hakea koululaisen koulun pihalta ja huolehtia portit kiinni kulkiessaan. Muutoin päiväkodin pihan läpi kulkua tulee välttää, jotta portteja ei vahingossa jää auki. Hirsipuolen eteläpääty (Rohkihallille vievä tie/parkkialue) on siis varattu päiväkodin tuonti- ja hakuliikenteelle.

Ymmärrämme, että moni teistä haluaisi tuoda lapsen mahdollisimman lähelle uutta rakennusta, mutta liikunta ei ole meille kenellekään pahasta, kuten ei ulkoilmakaan. Tärkeintä on kuitenkin, että piha pysyy turvallisena jokaiselle lapselle. Siksi toivomme, että noudatatte ohjeistusta ja kerrotte siitä muillekin lastanne kuskaaville.

Kiitoksin Piia ja koko koulun väki (18.1.2021)

Kuva liikennejärjestelyistä koulukeskuksella.

Kuva liikennejärjestelyistä koulukeskuksella.