-

Julkaistu

Yritystarinat: Oranssi Karhu

Taustaa

Isona kaupantätiksi tai lakasukoneen kuljettajaksi. Toiveet ovat nyt toteutuneet. Hellu ajaa konetta,lakasutoiminto siihen täytyy kylläkin vielä asentaa. Minä taas pääsin kaupantätiksi.
Olin useinkin miettinyt minkälaisia tuotteita siinä meidän mahdollisessa kaupassa myytäisiin ja missä se sijaitsisi. Ajattelin, että se voisi olla lifestyle tyyppinen kauppa, jossa myytäisiin aikuisille vaatteita ja tarvikkeita vapaa-aikaan.

Yhtäkkiä suunnitelmat kulkivatkin konkreettiseen suuntaan, kun kuulin mahdollisesta tilasta Vihreällä Pysäkillä. Olimme onnekkaita ja saimme tilan. Nyt piti todella miettiä, että mitä myydään. Sen pitäisi olla sopiva sekoitus erilaisia vapaa-aikaantarkoitettuja tuotteita, ei urheilu- eikä vaateliike vaan hyvä yhdistelmä kaikkea tarpeellista. Kauppamme avajaisia vietettiin 1.6.2018.

Tänään

Liikkeen valikoima koostuu vapaa-aikaan suuntautuvista tuotteista. Tuo yllä mainittu hyvä yhdistelmä elää koko ajan. Punaisena lankana kulkee tuotteiden korkealaatuisuus, käytännöllisyys ja kauneus. Liikkeessämme myytäviä vaatemerkkejä ovat tällä hetkellä mm. Fjällräven, By Pia’s, Björn Borg, Chevalier, Columbia ja Ivalo. Kenkämerkkejä ovat mm. Palmroth Original, Sorel ja Hai. Asusteita saa esim. merkeiltä Marja Kurki, Buff, Liisa Sauso. Meiltä saa myös alusasuja merinovilla/silkkinä sekä puuvillaisena. Lisäksi vielä muut tilpehöörit reppuineen. Tietenkin meiltä saa Saulin puukkoja, jotka ovat komeita ja kestäviä turtolalaisia. Keväämmällä on tulossa vielä uusia merkkejä. Aistit ovat tässä työssä herkistyneet. Aina pitää olla sillä reunalla valmiina, että jokin uusi toteuttamiskelpoinen ajatus pulpahtaa jostakin. Paljon tässä on vielä opittavaa ja kuunteleminen on tärkeää.

Emme olleet myöskään koskaan olleet somemaailmassa ja luonnollisesti myös sinne täytyi mennä. Facebook ja Instagram ovat tällä hetkellä jatkuvien opintojen alla. Valokuvat ja tekstit tuottavat joskusnyllättävän suurta luomisen tuskaa, joskin myös suurta iloa, kun niistä tykätään. Yritän rentoutua ja miettiä, että kyllä sieltä löytyy niin kaikenlaista, että ei se nyt maailmaa kaada, jos ihan tietämättä on vaikka tykännyt omasta julkaisusta. Kuulin em. tapauksesta kyllä heti. Onneksi IT-tuki on lähellä, viereisessä huoneessa. En räjähdyksen pelossa koskaan painele mitään ylimääräisiä nappeja missään, joten mysteeriksi jäi kuinka tulin tehneeksi moisen teon. Kaikki toiminnot eivät siis vielä ole hallussa, mutta aikaa myöten toivottavasti.

Tätä polkua olemme kulkeneet vielä lyhyen aikaa. Toivomme sen kuitenkin vievän meidät niin pitkälle kuin mahdollista ja tarjoavan kovan työn lisäksi myös onnistumisen kokemuksia.

Meidät löytää Vihreältä Pysäkiltä sekä oranssikarhu.fi, saulilakkapaa.fi, @oranssikarhu, @saulilakkaaa, @oranssikarhutimber

Alkuperäinen artikkeli: Oranssi Karhu, kuukauden yritys; Julkaistu: 3.2.2020


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!