-

Kirjasto

Pellolla ja Ylitorniolla on yhteinen kirjasto Tornionlaakson kirjasto (linkki aukeaa uuteen ikkunaan).  Vastuullisena hallinnoijana toimii Ylitornion kunta.  Kuntien välisellä yhteistyöllä halutaan turvata tasokkaat ja kehittyvät kirjasto- ja tietopalvelut myös tulevaisuudessa.

Aukioloajat

Päivä Kellonajat
ma - ke 10 - 19
to - pe 10 - 17
aattoina 10 - 15

Lehtisali avoinna kirjastokortilla ja pin-koodilla ma – su klo 7 – 21

Verkkokirjasto

Linkki verkkokirjastoon: https://lapinkirjasto.finna.fi/

Tornionlaakson kirjasto kuuluu Lapin kirjastoon, jolla on yhteinen verkkokirjasto. Verkkokirjastossa voit selata Lapin kirjaston aineistotietokantaa, tarkistaa mistä toimipisteestä teosta on saatavilla ja tarkistaa mahdolliset varausjonot. Kirjastosta saatavalla salasanalla sekä kirjastokortista löytyvällä asiakastunnuksella voit tarkastella omia lainojasi, varauksiasi sekä maksujasi. Voit myös uusia ja varata aineistoa itse.

Lainaaminen

Tornionlaakson kirjastosta voi Lapin kirjasto -kortilla lainata kirjoja, lehtiä, elokuvia, musiikkia ja muuta aineistoa. Tornionlaakson kirjaston asiakkailla on käytettävissään Lapin kirjaston kokoelmat. Kirjastokortin saa henkilöllisyystodistusta vastaan kirjastosta. Alle 15 vuotiaalle tarvitaan huoltajan sitoumus, joka korvaa henkilöllisyystodistuksen. Ensimmäinen kortti on ilmainen.

Lehtisali

Pellon toimipisteessä on käytössä lehtisalin omatoimiaika. Lehtisali on avoinna asiakkaille joka päivä klo 7 –21. Lehtisalin käyttöön tarvitset kirjastokortin ja pin-koodin, tai avaimen, jonka saa kirjastosta. Kirjaston ollessa kiinni lehtiä voi lukea lehtisalin tiloissa. Kirjaston ollessa auki lehtiä on myös mahdollista lainata.

Yhteystiedot

Tornionlaakson kirjasto, Pellon toimipiste
Museotie 37
95700 Pello

Lisätiedot