Pellossa noudatetaan Aluehallintoviraston kokoontumisrajoituksia
-

Julkaistu

Pellossa noudatetaan Aluehallintoviraston kokoontumisrajoituksia

Yli 20 hengen yleisötilaisuudet kielletään 22.1.2022 saakka. Hygienia- ja turvavälisuositukset edelleen voimassa.

(Uutista on korjattu 5.1. klo 16.20 koronapassin voimassaolon rajoituksia koskevilla tiedoilla.)

Pellon kunnassa on vastaavan lääkärin päätöksellä voimassa 20 henkilön kokoontumisrajoitus 5.1.2022 saakka. Päätöksen päätymisen jälkeen Pellon kunnassa astuu voimaan Aluehallintoviraston antama päätös kokoontumisrajoituksista, joten edelleen kokoontumisrajoituksena Pellon kunnan alueella jatkuu 20 henkilöä. 

Valtioneuvosto on hyväksynyt tartuntatautilain 58 i §:ssä tarkoitetun asetuksen koronapassin käytön rajoittamisesta määräaikaisesti. Asetuksella rajoitetaan poikkeuksellisesti koronapassin vaikutuksia siten, että 30.12.2021–20.1.2022 koronapassia ei voi käyttää yleisötilaisuuksissa ja asiakastiloissa vaihtoehtona alueellisille rajoituksille. Linkki: Sosiaali- ja terveysministeriön tiedote koronapassin käytön rajoituksista (avutuu uuteen ikkunaan). 

Asiakkaille tai osallistujille tarkoitettujen tilojen hallinnasta vastaavan ja niitä toiminnassaan käyttävän toimijan on laadittava kirjallinen suunnitelma siitä, miten se toteuttaa koronaturvallisuustoimien velvollisuudet ja rajoitukset. 

Pellon kunta tiedottaa lisää ajankohtaisista korona-asioista perjantaina 7.1. alueellisen koronakoordinaatioryhmän kokoontumisen jälkeen.

Linkki Aluehallintoviraston päätökseen:  Tartuntatautilain 58 §:n ja 58 d §:n mukaiset päätökset Lapin maakunnan alueelle ajalle 23.12.2021–22.1.2022 (PDF)


Asiasanat


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!