Pellon vuoden 2022 parhaiden urheilijoiden palkitseminen
-

Julkaistu

Pellon vuoden 2022 parhaiden urheilijoiden palkitseminen

Pellon kunta pyytää esityksiä vuoden 2022 parhaista urheilijoista. Palkittujen urheilijoiden ja henkilöiden kotikunnan täytyy olla Pello ja/tai heidän tulee edustaa pellolaista seuraa. Palkitun joukkueen tai seuran täytyy olla pellolainen. Esitykset perusteluineen tulee lähettää 20.11.2022 mennessä sähköpostitse ninja.pekkala@pello.fi

Palkinnot myönnetään seuraavista kategorioista edellä kuvattujen ehtojen mukaisesti.

 1. Vuoden urheilija
  Vuoden aikana saavutetun menestyksen ohella valinnassa voidaan arvostaa myös henkilökohtaista kehittymistä. Urheilijan lajin täytyy olla valtion liikuntaneuvoston (lajilista) viralliseksi liikuntalajiksi hyväksymä laji.
   
 2. Vuoden nuori urheilija
  Palkittavan henkilön tulee olla alle 18-vuotias. Vuoden aikana saavutetun menestyksen ohella valinnassa voidaan arvostaa myös henkilökohtaista kehittymistä sekä onnistunutta koulunkäynnin ja urheilun yhteen sovittamista. Urheilijan lajin täytyy olla valtion liikuntaneuvoston (lajilista) viralliseksi liikuntalajiksi hyväksymä laji.
   
 3. Vuoden kläppiurheilija
  Palkittavan henkilön tulee olla 12-vuotias tai nuorempi. Valinnassa arvostetaan kehittymistä omassa lajissaan sekä palkittavan positiivista asennetta suhteessa urheiluun ja kanssaharrastajiin. Urheilijan lajin täytyy olla valtion liikuntaneuvoston (lajilista) viralliseksi liikuntalajiksi hyväksymä laji.
   
 4. Vuoden joukkue tai seura
  Valinnassa arvostetaan vuoden aikana saavutettua kisamenestystä sekä sen lisäksi toiminnassa näkyvää vahvaa yhteisen tekemisen meininkiä, aktiivisuutta sekä muiden toimijoiden kanssa tehtävää laajaa yhteistyötä.
   
 5. Vuoden valmentaja
  Valinnassa korostetaan oman valmennettavan urheilija tai joukkueen saavuttamaa menestystä ja/tai kehitystä. Lisäksi vuoden valmentaja on työotteeltaan innostava ja kannustava.
   
 6. Vuoden liikuttaja
  Valinnan kohteena voi olla henkilö, jaosto, seura, työryhmä tai muu yhteisö, jonka toiminta on edistänyt liikunnan harrastamista, luonut aiempaa parempia edellytyksiä liikkumiselle tai innostanut ihmisiä liikkumaan Pellossa.
   
 7. Vuoden sykähdyttävin liikuntatapahtuma / -teko
  Vuoden aikana Pellossa järjestetty liikuntatapahtuma tai -teko, joka on edistänyt liikunnan harrastamista, luonut aiempaa parempia edellytyksiä liikkumiselle tai innostanut liikkumaan Pellossa.

Asiasanat


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!