Kokemuskysely Pellon retkeilyreiteistä
-

Julkaistu

Kokemuskysely Pellon retkeilyreiteistä

Pellon kunnan reitit ja luontokohteet on kuvattu karttapalvelussa infogis.fi/pello (linkki avautuu uuteen ikkunaan). Tästä maksuttomasta palvelusta näet Pellon alueen kesä- ja talvikohteiden reittejä sekä mm. taukopaikkoja. Talvella palvelusta näkee myös latujen kunnostustilanteet. 

Käyttökokemuksia kaivataan

Pellon kunta pyytää kesä- ja talvireittien käyttäjiltä palautetta InfoGIS-karttapalvelun toimivuudesta sekä reiteistä yleisesti. Palautetta pyydetään antamaan InfoGIS –latu- ja reittiverkoston käynti- ja kokemuskyselyn kautta (avautuu uuteen ikkunaan). 

Kokemuksia kerätään ajalta 1.1.2023-31.7.2023

Kysely on osa Pellon kunnan Reittien digitalisointi –hanketta, joka saa rahoituksensa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta. Hankerahoituksen yhtenä edellytyksenä on reittien käyttäminen ja kokemuksien kerääminen. Kuka tahansa voi kiertää verkoston reiteillä ja antaa palautetta. Kiitos, kun siekin hyödynnät verkostoa ja annat meille tiedot ja kokemukset käynnistäsi. Voit antaa vain yhden palautteen kustakin reitistä. Kyselyssä kysytään yhteystiedot, koska saamamme palaute tulee vahvistaa käyttäjän allekirjoituksella. Kyselyyn vastaajien kirjaamat reitteihin tutustumisesta syntyvät kokemukset lasketaan osaksi hankkeen talkootyötä, joka on osa hankkeen rahoitusta.

Kiitos että olette mukana auttamassa Pellon retkeilyreitistön kehitystyössä, palautteenne on meille arvokasta!

Pyöräilijä menossa Puruskoskelle vieville pitkospuille.
 


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!