Kalastarjarekryhankkeen avajaisissa puheita, esittelyä ja maistiaisia
-

Julkaistu

Kalastarjarekryhankkeen avajaisissa puheita, esittelyä ja maistiaisia

Napapiirin kalahelmiä ruokalautaselle - Miekojärven kalastajarekryhankkeen avajaistilaisuus pidettiin  27.5. Mieko Resortissa ja kalankäsittely-demot Sirkkakosken kalasatamassa.

Tuhdin asiantuntijapaketin lisäksi tarjolla oli kalastajaparisko Jukan ja Päivin valmistamia kalaherkkuja.

Puheenvuorot käyttivät Pellon vs. kunnanjohtaja ja elinvoimajohtaja Katja Jaako-Körkkö, yritysneuvoja Mika Rinne, Pohjoisen kalatalousleaderin aktivaattori Markku Ahonen, Metsähallituksen Eräpalveluiden kalastuksen erityisasiantuntija Markku Vierelä, kalastaja Jouko Sirkkala, Hätälä Oy:n kotimaisen kalan ostaja Samu Pelkonen ja Lapland Hotelsin keittiöpäällikkö Tero Mäntykangas.

Tilaisuuden päätteeksi JK-Tuotannon Jukka ja Päivi Sirkkala esittelivät kalahallin kalanjalostuslaitteiden toimintaa.

Kalastajarekry-tilaisuuden avaus vs. kunnanjohtaja Katja Jaako-Körkkö.

MIka Rinteen puheenvuoro kalastajarekryhankkeen avajaisissa.

Esitelmä kalastajarekryhankkeen avajaisissa.​​​​​​​

Tarjoiluja kalasta kalastajarkeryhankkeen avajaisissa.​​​​​​​

Kalankäsittelytilan esittelyä.​​​​​​​

 


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!