-

Pellossa allekirjoitettiin valtuustosopimus

ma toukok. 30 18:36:00 2022

Maanantaina kokoontunut valtuusto hyväksyi yksimielisesti tilinpäätöksen, joka osoitti 0,74 milj. € ylijäämää. Valtuustoryhmien yksittäisiä ryhmäpuheenvuoroja ei pidetty, vaan ryhmien yhteistyöllä oli työstetty yhteinen puheenvuoro, johon todella hienosti oli kitetyetty toimintavuoden 2021 tapahtumat luottamushenkilöiden näkökulmasta.

Viranhaltijat vastaavasti olivat yhdessä koostaneet oman näkemyksensä päättyneen vuoden tapahtumista. Erityistä kiitosta tuossa puheenvuorossa saivat luottamushenkilöt, joilla viranhaltijoiden mielestä todella on viime aikoina ollut halukkuutta konsensukseen ja yhteistyöhön. Vaikeitakin asioita on siten saatu vietyä päätökseen, ja kun päätökset on tehty, on lähdetty yhdessä eteenpäin.

Kunnanvaltuusto hyväksyi myös yksimielisesti valtuustosopimuksen, jonka kokouksen päätteeksi valtuustoryhmien puheenjohtajat juhlallisesti allekirjoittivat.

Valtuustosopimuksen allekirjoittivat valtuustoryhmien puheenjohtajat (vasemmalta) Tiina Paakki (Ps), Lasse Rundgren (Sdp), Tarmo Uusitalo (kesk), Simo Keränen (vas) ja Erkki Muukkonen (Kok). Oikealla valtuuston puheenjohtaja Antti Mäkituomas.

Luottamushenkilöiden yhteisen puheenvuoron piti valtuuston puheenjohtaja Antti Mäkituomas.

Viranhaltijoiden kootun puheenvuoron piti kunnanjohtaja Eero Ylitalo.