-

Henkilöstön tyhy-päivä Ritiksellä

ke huhtik. 13 11:06:00 2022

Ulkoilupäiviksi oli valittu kaksi peräkkäistä tiistaita, jotta mahdollisimman moni voisi työskentelyaikataulujen osalta osallistua yhteiseen tapahtumaan. 

Ritavalkealla ulkoiluhetkeä vietettiin monipuolisten aktiviteettien muodossa. Iltapäivän aikana ulkoilumuotoina olivat laskettelu, lumikenkäily, liukulumikenkäily, hiihto, pilkkiminen ja ajaminen koiravaljalkolla. Ulkoilun lomassa paistettiin makkarat ja juotiin mehua ja kahvia. Päivä päättyi arvontaan, jossa onnekkaimmat osallistujat saattoivat saada kausikortin Ritavalkean rinteisiin, Pello-aiheista rekvisiittaa tai makeita herkkuja. 

Säänhaltija suosi erityisesti toiseen päivään osallistuneita, sillä aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta tarjoillen kevään parasta antia. Ensimmäisenä päivänä sateli märkää lunta, mutta se ei osallistujien iloa haitannut.

Hyvillä mielin ja hymyssä suin reippaan ulkoiluiltapäivän jälkeen suunnattiin jälleen kohti arkista aherrusta. Kiitokset kaikille järjestelyissä mukana olleille sekä tyhy-päivään osallistuneille.

Husky-valjakot Ritavalkealla Valkeajärven jäällä. 

Lumikengillä Jaipaljukan kodalla.