-

Tulossa Vireä tapahtumien kesä

to kesäk. 10 15:55:00 2021

Aurinkoisena keskiviikkoiltana varsin mukava joukko pellolaisia tapahtuma-aktiiveja kokoontui valtuustosaliin Vireä Pello -iltaan pohtimaan tulevan kesän ja syksyn tapahtumia. Näyttää siltä, että koronatilanne vihdoin alkaisi sallia myös tapahtumien järjestämisen paikanpäällä, eikä enää ole välttämätöntä turvautua koronavuoden tapaan ainoastaan netin kautta välitettyihin kulttuuririentoihin. Toki koronatilannetta edelleen kuulostellaan herkällä korvalla, mutta toivo paremmista ajoista elää jo vahvana!

Todettiin, että Vireä Pello -ryhmän ideana on koota yhteen lähiaikojen tapahtumat, jolloin voidaan välttyä päällekkäisyyksiltä.  Eri toimijat järjestävät tapahtumia tahollaan ja kunta on mukana markkinoinnissa ilmoittamalla tapahtumista kunnan kanavien kautta. 

Kulttuurikahvila Helmi avautuu koulukeskukseen

Vanhaan ruokalarakennukseen koulukeskukseen on talven aikana rakentunut Kulttuurikahvila Helmi, josta povataan tulevan aktiivinen ja monipuolinen kulttuuritapahtumien järjestämispaikka. Helmessä kuorot ja muut musiikki- ja taideryhmät pitävät harjoituksia ja Helmessä siis vallitsee hyvin kulttuurihenkinen ilmasto.  Kulttuurikahvila Helmen avajaisia vietetään lauantaina 3.7.2021 klo 15 alkaen. 

Tulevat tapahtumat tapahtumakalenteriin

Tapahtumia on alettu päivittää Pellon kotisivujen tapahtumakalenteriin (linkki sivuille avautuu uuteen ikkunaan). Nopeimmat syövät hitaat, mutta vielä mukavasti kesään mahtuu lisääkin tapahtumia! Kaikki tapahtumatiedot ovat tervetulleita tapahtumakalenteriin. Helpoiten tapahtuman ilmoittaminen käy kunnan nettisivujen kautta ilmoita tapahtuma -linkistä (avautuu uuteen ikkunaan). Huom! Tapahtumalinkin kautta ei voi liittää kuvaa ilmoitukseen, lähetä se erikseen sähköpostilla osoitteeseen: pellonkunta@pello.fi 

Ilmoitelkaahan tapahtumia mukaan tapahtumakalenteriin, niin saadaan täydennettyä aktiivikesän menoja kaikkien nähtäville.  Kannattaa myös seurata kunnan ilmoittelua kotisivuilla ja somessa sekä Vireä Pello -nurkkausta Meän Tornionlaakso -lehdessä.  Tapahtumakalenteri ja sen tapahtumat täydentyvät sitä mukaa kuin uusia ilmoituksia tapahtumista tulee. 

Pello-pirtti on avautunut ja sen kalustus jatkuu

Käy myös katsomassa kunnan sivuille julkaistu uusi virtuaalinen Pello-pirtti (linkki avautuu uuteen ikkunaan), joka sisältää kuva- ja videomateriaalia Pellon historiasta. Jos sinulla on kuvaa tai videota, joka sopisi lisättäväksi Pello-pirttiin ja sinulla on materialiin käyttöoikeus, ota yheyttä: pellonkunta@pello.fi

Tapahtumien suunnittelua Vireä Pello -illassa.