Vireä Pello -tapaaminen virastotalon valtuustosalissa
-

Tietoa tapahtumasta


Ajankohta: -

Tapahtumapaikka:

Vireä Pello -logo, jossa on vakoisella edellä mainittu teksti ja kolme kuusisakaraista tähteä sinisellä pohjalla.

-

Vireä Pello -tapaaminen virastotalon valtuustosalissa

Verkostoitumis- ja suunnittelutuokio Pellon tapahtumien ja kulttuurin tuottajille ja touhuajille

Kokoonnutaan Pellon kunnan virastotalon valtuustosaliin (Kunnantie 4, 95700 Pello) keskiviikkona 31.1.2024 kello 17.00 keskustelemaan ja suunnittelemaan Pellon tulevia tapahtumia ja kulttuuritilaisuuksia. Osallistua voi myös etäyhteydellä seuraavan linkin kautta: meet.google.com/qfv-gnjv-xjm.

Keskustellaan milloin tapahtuu mitäkin, jotta vältyttäisiin ei toivotuilta päällekkäisyyksiltä ja toisaalta pystyttäisiin kenties yhdistelemään tulevista tapahtumista laajempia kokonaisuuksia ja saataisiin ne tukemaan toisiaan. Tilaisuudessa voidaan ottaa esille myös kulttuuriprojekteja ja -hankkeita sekä kehityskohteita asiaan liittyvän paikallisen infrastruktuurin ja fasiliteettien osalta.

Tapaamisessa on toki myös mahdollisuus rekrytoida apua ja yhteistyökumppaneita toimintansa tueksi. Koska kyseessä on Vireä Pello -verkoston osalta ensimmäinen kokoontuminen pitkään aikaan, lienee syytä myös pohtia kuinka sen toimintaa jatketaan vastaisuudessa.

Loppuvuodesta 2023 Vireä Pello -tapahtumatiedote on jälleen julkaistu viikoittain Meän Tornionlaakso -lehdessä. Kyseinen tiedote laaditaan Pellon kunnan internetsivuilta löytyvän tapahtumakalenterin pohjalta. Yleensä paikallislehtemme aineistotakaraja on julkaisupäivää edeltävän viikon keskiviikkona, joten tapahtumat, jotka ehtivät edellä mainittuun tapahtumakalenteriin, ehtivät myös lehdessä julkaistavaan tiedotteeseen, johon otetaan mukaan noin seuraavan kuukauden verran tilaisuuksia.

Meän Tornionlaakso on ilmoittanut lopettavansa peittojakelut, mutta Vireä Pello -tiedote on oiva tapa tavoittaa kuitenkin lehden tilaajat, joita on lehden mukaan 70 % kuntamme talouksista.


Kutsu kaveri mukaan!