Seeli Toivio - Sellon ja laulun ilta
-

Tietoa tapahtumasta


Ajankohta: -

Tapahtumapaikka: Pellon koulukeskuksen auditorio
Ahjotie 8, 95700 PELLO

Katso kartalla

Liput: - 10 €


Lisätiedustelut

Markus Koivumaa
0406305445

-

Seeli Toivio - Sellon ja laulun ilta

Musiikin tohtori Seeli Toivio esittää mittavan kattauksen eri lajityyppien musiikkia laulaen ja selloa soittaen.

Sellisti ja laulaja Seeli Toivio esiintyy Pellon koulukeskuksen auditoriossa torstaina 7.9. klo 18. Noin tunninmittaisessa konsertissa kuullaan kattaus klassisesta musiikista iskelmiin, elokuvamusiikkin ja rokkiin. Seeli Toiviolla on konsertissa oikean, yli 200-vuotiaan sellonsa lisäksi myös moderni Yamaha-sähkösello. Konsertissa kuullaan myös artistin omaa tuotantoa.

Toivio on monipuolinen muusikko, hän on musiikin tohtori (Sibelius-Akatemia), oopperalaulaja, mezzosopraano, sellisti, sähkösellisti sekä viihteellisen musiikin säveltäjä ja sovittaja. Hän ylsi edellisessä Toivo Kuula -laulukilpailussa finaaliin ja voitti erikoispalkinnon; oopperadebyyttinsä hän teki Wagnerin "Siegfried"-oopperan Erdan roolissa.

Vaikka Seeli Toivio onkin esiintynyt ympäri maailmaa mm. New Yorkin Carnegie Hallia ja Wienin Musikvereinia myöten, hän on esiintynyt myös mm. Pellon kirkossa takavuosina muutamia kertoja selloineen; onkin toivottu uusintakäyntiä ja nyt olisikin tilaisuus kuulla ja nähdä, kuinka sellisti mm. soittaa ja laulaa yhtäaikaa. Konsertissa soivat toki myös klassiset selloteokset ja laulut, ooppera-aariakin kuullaan.

Liput 10 €.
Konsertissa on tilaisuus myös ostaa kortilla, käteisellä tai MobilePayllä Toivion cd-levyjä.
Konsertin järjestää Pellon kunta.

Tervetuloa Sellon ja laulun iltaan!


Kutsu kaveri mukaan!