Rovaniemen teatterin - Lapin alueteatterin näytelmä Lempi
-

Tietoa tapahtumasta


Ajankohta: -

Tapahtumapaikka: Pellon koulukeskuksen juhlasali
Koulutie 16

Katso kartalla

Liput: - 18 € / opiskelijat 10 €

-

Rovaniemen teatterin - Lapin alueteatterin näytelmä Lempi

Rovaniemen teatteri - Lapin alueteatteri esittää Pellossa näytelmän Lempi

LEMPI

Kolme kohtaloa. Kolme tarinaa. Ja Lempi – nainen, joka katosi

Yläkoulun juhlasalissa

Ma 23.11.2020

klo 19

 

Rovaniemen kauppalassa kauppiaan kaksostytöt Lempi ja Sisko nauttivat nuoruudestaan saksalaisten sotilaiden huomion keskellä. Sisko on jo oman onnensa löytänyt ja hän yllyttää Lempiä lyömään vetoa, kykeneekö tämä hurmaamaan ensimmäisen miehen, joka kauppaan astuu.

 

Pursuojan nuori isäntä Viljami on arkiseen tapaansa menossa ostamaan suolaa ja valkoista maalia, kun hänet pysäyttää Lempin katse, jota ei voi ohittaa.

 

Erikoisella elämänviivalla tuomittu Elli otetaan Pursuojalle töihin auttamaan nuorta isäntää ja tämän kaupunkilaisrouvaa, jonka hymyssä on jotain vierasta.

 

Juuri kun kaiken pitäisi alkaa, sota paiskaa nämä ihmiset eroon toisistaan ja kaiken keskellä Lempi katoaa. Missä hän on ja mitä hänelle on tapahtunut? Entä miten käy heille, jotka jäävät jäljelle?

 

Lempi on kolmen vahvan näyttelijän tiheätunnelmainen draama, joka perustuu Minna Rytisalon palkittuun romaaniin. Se kertoo rakkauden voimasta, jonka seuraukset ovat arvaamattomat ja muistuttaa, kuinka emme koskaan näe toisiamme kokonaisina – meidän tarinamme sivuhenkilöt ovat pääosassa omassa elämässään.

 

Osta liput ennakkoon: rovaniementeatteri.fi (Linkki aukeaa uuteen ikkunaan).

 

Lempi -näytelmän juliste


Asiasanat


Kutsu kaveri mukaan!