Lapin alueteatterin Everstinna 2.2. Pellossa
-

Tietoa tapahtumasta


Ajankohta: -

Tapahtumapaikka: Meän Opinahjo
Ahjotie 8, 95700 Pello

Katso kartalla

Liput: - Etukäteen Rovaniemen teatterin verkkokaupasta tai paikan päältä.

Osta lippuja


Lisätiedustelut

Rovaniemen Teatterin - Lapin alueteatteri

-

Lapin alueteatterin Everstinna 2.2. Pellossa

Rovaniemen Teatterin - Lapin alueteatterin esitys Everstinna vierailee Pellossa to 2.2. Esitys nähdään Meän Opinahjossa os. Ahjotie 8 klo 19 alkaen.

Liput on ostettavissa Rovaniemen Teatterin verkkokaupasta tai paikan päältä ennen esityksen alkua.

Rosa Liksomin palkittuun kirjaan perustuva Everstinna on vimmainen muotokuva levottomasta seikkailijasta, periksi antamattomasta tienraivaajasta ja suuruuden sekoittamasta tarinankertojasta. Everstinna on pieni tarina isoista asioista, joka laajenee kuvaksi kansallismielisestä uhosta, fasismin noususta sekä Suomen tilanteesta Neuvostoliiton ja Saksan välissä toisen maailmansodan aikana. Se on värikäs ja hurja kertomus täysillä eletystä elämästä, vahvan naisen selviytymisestä ja vallantavoittelusta.

Rovaniemen Teatterille kantaesityksen alkuperäisteoksen pohjalta on dramatisoinut Outi Rossi. Everstinnan ohjaa Maiju Sallas, jonka kehuttuja töitä on viimeksi nähty mm. Vaasan ja Jyväskylän kaupunginteattereissa. Lavastus- ja pukusuunnittelijana vierailee Annukka Pykäläinen, jonka kädenjälkeä on saatu ihailla mm. Kansallisteatterissa, Q-Teatterissa ja Oulun Teatterissa. Vahvana Everstinnana nähdään Kylli Köngäs ja Everstinä Markku Lukka.

Everstinna -esityksen juliste.


Asiasanat


Kutsu kaveri mukaan!