Koulutusrehvit Pellossa
-

Tietoa tapahtumasta


Ajankohta: -

Tapahtumapaikka: Vihreä Pysäkki, Granni
Kolarintie 9 A, 95700 Pello

Katso kartalla


Lisätiedustelut

Pellon kunta, Pellon kehitys ja Lappia, Yhdenvertaiset koulutuspolut Lapin alueella -hanke
040 152 2290

Koulutusrehvit Pellossa 14.2.2024 Vihreällä Pysäkillä Grannissa

-

Koulutusrehvit Pellossa

Tervetuloa mukhaan kuulehmaan ja porisehmaan kaikki yrittäjät, työssä olevat, työttömät, opiskelijat, nuoret ja nuorten vanhemmat tilaisuutheen, jota johdattelee yritysneuvoja Mika Rinne.

Tilaisuuessa sulla on mahollisuus saaha tietoa esimerkiksi siittä, kuinka paljon opiskelumahollisuuksia sulla on kohta mihin vain alhaan liittyen Pellossa. Tai haluaisiks sie tietää mitä ossaamista voi saaha lukiosta? Tai yrittäjä, tiesiks sie miten voit kouluttaa ittellesti työntekijän? Ulottuvillasi on nyt erilaisia urapolkuja ja koulutusmalleja!

Jo klo 16.30 alkaen on hyvä mahdollisuus tulla kysymään ja juttelemaan ja saada henkilökohtaista tietoa ja neuvontaa. Paikalla TE-palveluiden asiantuntija, Pellon ja Lappian opinto-ohjaajat sekä Yhdenvertaiset koulutuspolut Lapin alueella -hanketoimijat antamassa kävijöille henkilökohtaista tietoa ja neuvontaa.

Klo 17.30 alkaen Pellon yrittäjien puheenjohtaja Laura Pihkakoski kertoo yrittäjien kuulumisia. Pellon uudet virkamiehet, sivistysjohtaja Simo Sova ja rehtori Matti Yrjänä, esittäytyvät. Simo kertoo erilaisista koulutus- ja yhteistyömalleista ja myös siitä, mitä Ritavalkealla opiskellaan, ja minkälaisia uusia suunnitelmia Pellossa on. Lappian osaamispalvelujohtaja Antti Päivärinta kertoo kesäoppisopimuksista, yrityksissä tapahtuvasta oppimisesta, erilaisista räätälöitävistä koulutusmahdollisuuksista ja tutkintojen osista puuttuvan osaamisen hankkimisessa.

Paneelikeskustelu: Mistä koostuu Pellon pito- ja vetovoima? Paneelissa mukana kaksi kuntapolitiikan avainhenkilöä Tarmo Uusitalo ja Simo-Petteri Keränen, Simo Sova, Antti Päivärinta sekä työelämän ja te-palveluiden edustajat. Keskustelua ohjaa kunnanjohtaja Katja Jaako-Körkkö.

Tulkaapa ryyppäähmään kahvit ja nisut!


Kutsu kaveri mukaan!