Kaikille avoin SeniorSurf-verkkotapahtuma
-

Tietoa tapahtumasta


Ajankohta: -

Tapahtumapaikka: Verkossa


Lisätiedustelut

Lapin opistopiiri

Meän opisto

-

Kaikille avoin SeniorSurf-verkkotapahtuma

Yhteiskunnan digimurros puhuttaa, ilahduttaa ja myös huolettaa. Korona-ajan digiloikkaa on tehty, kaikki omanlaisin askelin. Mitä nyt, entä tulevaisuudessa? Näitä aiheita, ja paljon muuta, kuullaan SeniorSurf-verkkotapahtumassa ma 24.5.2021 klo 10–13. Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. 

Tilaisuudessa puhuu Turun yliopiston emeritusprofessori Esko Valtaoja, joka on arvostettu tieteentekijä ja myös kiitetty tieteellisen tiedon kansantajuinen julistaja. Tulevaisuuden haasteet ja tulevaisuuden näkymät ovat yksi Valtaojan rohkaisevien luentojen perusta. Valtaoja kertoo puhuvansa tietämättömyyttä, toivottomuutta ja tylsyyttä vastaan. Valtaoja kertoo digimaailman hyödyistä, tulevaisuuden mahdollisuuksista ja hurjista visioista. 

Tilaisuuden toinen tähtipuhuja on psykologi, psykoterapeutti, filosofian lisensiaatti Pirkko Lahti, joka oli Suomen Mielenterveysseuran pitkäaikainen toiminnanjohtaja. Nykyisin Lahti esittäytyy mielellään myös digimummona. Lahti puhuu paljon omista digikokemuksistaan, aina siitä alkaen kun hän digimummoutensa alkutaipaleella marssi ”audiokauppaan”. Digimatkallaan hän kokee oppineensa paljon vaikka on edelleen opin tiellä. Lahden puheenvuorossa välittyy kunnioitus jatkuvaan oppimiseen, jonka pariin hän kannustaa kaikkia.

Tilaisuuden järjestää Lapin opistopiirin Tikittääkö digi? -hanke, jota Opetushallitus rahoittaa. Hanketta ja tilaisuutta koordinoi Tornion kansalaisopisto. Lisätietoja ja ilmoittautumiset hankekoordinaattori Arja Jaako, puh. 040 669 4848 ja www.opistopalvelut.fi/tornio.

SeniorSurf -verkkotapahtuman mainos


Asiasanat


Kutsu kaveri mukaan!