Kadotettu identiteetti -taidenäyttely
-

Tietoa tapahtumasta


Ajankohta: -

Tapahtumapaikka: Vanhan yläkoulun aula ja kirjasto
Koulutie 14, 95700 PELLO

Katso kartalla

-

Kadotettu identiteetti -taidenäyttely

Essi Korvan ja Jouko Alapartasen taidenäyttely vanhan yläkoulun aulassa

Keitä me olemme, olemmeko hukanneet itsemme informaation ja sosiaalisen median aallokkoon? Mistä identiteetti rakentuu, millä tavoin kieli, ympäristö ja kokemukset vaikuttavat siihen, olemmeko vain kokemuksien kollaaseja? Millä tavoin tornionjokilaisuus välittyy taiteessamme ja itsessämme vai välittyykö se?

Kuntakuvataiteilijat Jouko Alapartanen ja Essi Korva ovat työstäneet näitä ajatuksia ja teemoja teoksissaan. Näyttelyyn Jouko Alapartanen tuo maalauksia ja Essi Korva veistoksia. Osa teoksista on vanhempia ja osa täysin uusia. Näyttelyn teokset on toteutettu monilla eri tekniikoilla.

Jouko Alapartanen on kuntakuvataiteilijana Torniossa ja Essi Korva Pellossa. He päättivät toteuttaa yhdessä näyttelyn, joka tulee ensin Pelloon ja sitten Tornioon. Näyttelyn ajatuksena on tuoda taide helposti lähestyttäväksi kaikille. 

Pellossa näyttelyä pääsee kahden ensimmäisen viikon aikana ihmettelemään kaikki halukkaat ja viimeinen viikko on pyhitetty koululaisille ja heille järjestetyille työpajoille. Meille on tärkeää että nuoret pääsevät tutustumaan taiteeseen paikkakunnasta riippumatta.

Taiteilija Essi Korva valvoo näyttelyn ja on tavattavissa näyttelyn aukioloaikoina.

Avajaisissa molemmat taiteilijat ovat tavattavissa.

Näyttely on avoinna yleisölle 9.-21.10. ma-la klo 12-18 (sunnuntaisin suljettu)

Avajaiset pidetään näytteilleasettamisen päätteeksi su 8.10. klo 18-20.

Jouko Alapartasen maalaus vasemmalla, kuva Essi Korvan veistoksesta oikealla.


Kutsu kaveri mukaan!