Samoilun MM 2020

22/08/2020 (10:00 - 16:00)
Ritavalkean laskettelukeskus


Samoilun MM

Samoilun syvintä olemusta etsitään elokuisena viikonloppuna Pellon Ritavalkealla nyt toisen kerran järjestettävissä Samoilun MM-kisoissa.

Samoile, bongaa lintuja, marjasta tai kuntoile. Vietä 6 h metsässä
vapaavalintaisella tavalla samoillen, luontoa tutkaillen ja kuvia nappaillen!

Ilmoittautumiset 31.7. mennessä tällä lomakkeella https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSefq2TmilOIMBSa65KEHK8rCRRir7U6RjQ2yXkLRCaSE-CW_A/viewform?usp=sf_link

Samoilun tavoite on viettää metsässä kuusi tuntia, klo 10 – 16. Viettämistavan valinta on vapaa – yksi tarkastuspiste metsässä kuitenkin on, jottei samoilija aivan asetu yhteen kannonnokkaan.

Tarkastuspisteellä Jaipaljukan kodalla pidetään yllä tulia osallistujia varten klo 12 -14. Kodalle vie merkitty luontopolku. Kodalla on kahvi- ja mehutarjoilu sekä pientä naposteltavaa. Siellä voit paistaa myös omia eväitä ja vaikkapa istahtaa piknikille.

Samoilemalla voi voittaa! Osallistu kilpailuun, jossa luontoa tutkailemalla ja kuvia napsimalla voit voittaa samoilun mm-tittelin! Lisäksi kaikkien samoilijoiden kesken arvotaan monta hienoa tuote- ja elämyspalkintoa.

Samoilun mm-kisat ovat tänä vuonna yksilökilpailu, mutta metsään voi lähteä vapaasti porukoissa. Mukaan tarvitset ladatun älypuhelimen (112-sovellus koordinaatteja varten), ensiapuvälineet, kyypakkauksen, evästä ja hyvät kengät. Muutkaan retkeilyvälineet eivät ole pahitteeksi, mutta muista – samoilla voi helpostikin!

Tapahtuman tarkempi aikataulu julkaistaan myöhemmin. Seuraa sivujen päivitystä :)

Osallistumismaksut:
Aikuinen 15,00 €
Lapsi (alle 12 v.) 7,50 €, vain vanhempien seurassa

Maksu sisältää osallistumisen, painetun kartan, juoma- ja napostelutarjoilun Jaipaljukan kodalla, saunan sekä mahdollisuuden voittaa samoiluun liittyvä palkinto.

Somessa käytössä tunniste #samoilunmm.

Tapahtuman järjestää Pellon Latu ja Polku ry.

Lisätiedot samoilunmm@gmail.com tai +358 (0)40 733 5951


Kartta latautuu...