Lapin Alueteatterin Korjaamo -näytelmä koulukeskuksen juhlasalissa klo 19.00

24/10/2019 (19:00 - 21:00)
Koulukeskuksen Juhlasali


NÄYTELMÄ ESITETÄÄN PELLON KOULUKESKUKSEN JUHLASALISSA 24.10.2019 KLO 19.00  (OSOITE: KOULUTIE 16).

LIPUT 17€ / 10 €.
LIPUNMYYNTI ALOITETAAN TUNTI ENNEN NÄYTÖKSEN ALKUA. 

Rovaniemen_Teatteri_Korjaamo_1_1080

Korjaamo on moottoriöljyn katkuinen kertomus kahden miehen töyssyisestä ystävyydestä ja pyristelyistä uusien elämäntilanteiden edessä. Korjaamon omistajaa Jallua painaa konkurssiuhka, ja apumieheksipalkattu Ola kipuilee avioeroaan sekä potkujaan rehtorin virasta. Kun käsin korjaamisen taidolle ei tahdo riittää kysyntää teknologian syödessä työt, hiipii mieleen salakavala pelko: onko aika ajanut keski-ikäistyneiden miesten ohi vai onko tulevalla vielä jotain annettavaa?

Tyhjäkäyntiin kyllästyneet kaverukset päättävät laittaa uuden vaihteen silmään ja alkaa tehdä Youtube-videoita korjaamon arjesta. Tubettaessaan koneiden korjauksesta miehet tulevat samalla paikanneeksiomien konepeltiensä lommoja. Tahattoman hauskoilla videoilla juttu luistaa kuin vaseliini, muttayhteentörmäyksiltäkään ei vältytä. Auttaako keskinäinen lojaalius selviytymään kaveruuden kupruista ja muutoksen pelosta?

Mika Myllyahon käsikirjoituksen miehet ovat sekä huvittavan että liikuttavan aitoja – samoin kuin heidän ystävyytensä kuvaus koskettaa ja naurattaa yhtä aikaa. Näytelmä valmistuu Eljas Liinamaan ohjaamana Rovaniemen Teatterin syysohjelmistoon vinttinäyttämö Kerolle sekä Lapin kiertue-esitykseksi.

 


Kartta latautuu...