Omaishoidontuki

Omaishoidolla tarkoitetaan vanhuksen, vammaisen tai sairaan henkilön hoitamista omaisen tai muun läheisen henkilön avulla kotona. Omaishoidon tuki on kokonaisuus, joka muodostuu hoidettavalle annettavista tarvittavista palveluista sekä hoitajalle annettavasta hoitopalkkiosta, vapaasta ja omaishoitoa tukevista palveluista. Lisätietoa omaishoidontuesta palveluohjaajalta puh. 040 5790 741

Omaishoidontuen hakemus tästä linkistä

 

Kelan omaishoitajien parikurssit Rovaniemellä 2018-2020!

TULE KUNTOUTUMAAN JA RENTOUTUMAAN!
Coronaria Terameri tarjoaa tehokasta kuntoutusta ja rentouttavaa vapaa-ajan ohjelmaa Rovaniemellä Ounasvaaran kupeessa Santasportin urheiluopiston mahtavissa puitteissa. Kurssit ovat osallistujilleen maksuttomia ja kursseilla on täysihoito. Kurssit toteutuvat kolmessa jaksossa ja omaishoitaja on kurssien kuntoutuja.
Kursseilla on vielä tilaa. Tee hakemus Kelalle ajoissa.

Kurssit 2019-2020

 

Länsi-Pohjan Omaishoitajat ry Pellossa

Länsi-Pohjan Omaishoitajat ry toimisto osoitteessa: Linjatie 2, 95700 Pello

Yhdistyksestä saat tietoa omaishoitoon liittyvistä asioista. Yhdistys järjestää mm tietoiskuja, neuvontaa ja vertaistukiryhmiä. Yhdistyksen järjestämään toimintaan voi tulla mukaan kaikki omaishoitotilanteessa olevat,  ei tarvitse olla kunnallisen omaishoidontuen saaja.

Länsi-Pohjan omaishoitajat ry tarjoaa kaikille omaishoitoperheille maksutonta OmaisOiva-hetkeä, jonka tarkoituksena on antaa hoitajalle hengähdyshetki juttutuokion merkeissä tai aikaa tehdä omia asioita. Hoidettavalle järjestetään seuraa siksi aikaa esim. pelailun tai kahvittelun merkeissä.

Lisätietoja Satu Uusimaa, OmaisOiva vastaava puh. 0400-717 393

Kotisivut

Lisätietoa OmaisOiva-hetkestä