Kuulutus: Kunnanjohtajan tehtävä
-

Julkaistu

Kuulutus: Kunnanjohtajan tehtävä

Pellon kunta

Haku päättyy: 24.2.2023 klo 14.00 Työsuhteen kesto: Vakinainen
Ilmoitus jätetty: 25.1.2023 10.30 Työn luonne: Kokoaikatyö

Tehtävän kuvaus

Sinustako sekä kunnan- että kaupunginjohtaja? Pellossa soon maholista!

Suomen kalastuspääkaupungissa on vapautumassa kiinnostava kunnanjohtajan tehtävä nykyisen kunnanjohtajan siirtyessä ansaituille eläkepäiville.

Oletko aktiivinen suunnannäyttäjä, joka innostuu ja innostaa myös henkilöstöä ja luottamushenkilöitä kehittävään työskentelyyn? Sote-uudistuksen myötä johdettavanasi on aivan uudenlainen kunta, jossa keskitytään entistä painokkaammin elinvoiman ja hyvinvoinnin edistämiseen.

Mikäli tulet valituksi tehtävään, saat tueksesi joustavan ja ketterän tiimin sekä toimivan ja arvostavan viranhaltija- ja luottamushenkilöilmapiirin, jota aktiivisesti vaalitaan. Työhyvinvointisi tueksi saat myös henkilökohtaisia etuja kuten hyvinvointisetelin ja työsuhdepyöräedun.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto. Lisäksi odotamme hyviä johtamis- ja vuorovaikutustaitoja, innovatiivista kehittämisotetta, perehtyneisyyttä elinkeinoelämään, kunnallishallinnon ja - talouden hallintaa sekä ruotsin- ja englanninkielentaitoa. Edellytämme myös strategian arvojen mukaista työotetta eli yhteisöllisyyttä, aktiivisuutta, positiivisuutta ja suvaitsevaisuutta.

Pellon kuntastrategian mukaan pellolainen johtaminen on: Välittävää, osaavaa, vuorovaikutteista ja uudistushenkistä. Pellon kunta on luottamusta herättävä ja inhimillinen työnantaja.

Jos toimintatapasi vastaa arvojamme ja odotuksiamme, laita paperit tulemaan!

Tehtävä täytetään 1.8.2023 alkaen vakituisesti, aikaisempi aloittaminen on mahdollista määräaikaisena. Tehtävään voidaan valita myös suostumuksen antamisen perusteella. Kunnanjohtajan palkkaus määräytyy kokonaispalkkana, josta hakijat voivat esittää palkkatoiveensa. Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa ja kunnallista virka- ja työehtosopimusta. Valitun on esitettävä lääkärinlausunto terveydentilastaan koeajan aikana.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisesti: kuntarekry.fi. Hakuaikaa on jatkettu ja Hakemukset tulee toimittaa 24.2.2023 klo 14.00 mennessä. Aikaisemmat hakemukset huomioidaan.

Ilmoitus KuntaRekry.fi:ssä.

https://www.esitteemme.fi/pello/MailView/

Työ alkaa: 1.8.2023
Palkkaus: Kokonaispalkka, palkkatoive.
Työavain: 487295

Yhteystiedot

Kunnanjohtaja Eero Ylitalo 040 631 7001
Kunnanvaltuuston puheenjohtaja AnttiMäkituomas 040 512 5943
Kunnanhallituksen puheenjohtaja Kaisu Laitamaa 040 848 9104

Todistan, että tämä ilmoitus on julkipantu Pellon kunnan ilmoitustaululle 25.1.- 24.2.2023 klo 14.00 väliseksi ajaksi.

 

Pellossa, 25.1.2023 Eija Marjakangas, ilmoitustaulunhoitaja


Asiasanat


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!