Rekrytointi: Kirjastovirkailija 14.11. – 30.11.2018 klo 15.00 (Ylitornion kunta)

Linkki Kuntarekry -sivustolle

Tornionlaakson kirjaston Pellon toimipisteessä on haettavana toistaiseksi voimassa oleva kirjastovirkailijan työsuhde. Tornionlaakson kirjasto on Ylitornion ja Pellon yhteinen kirjasto, jonka hallinnoinnista vastaa Ylitornion kunta.
Toimeen valittavan kirjastovirkailijan ensisijainen työskentelypaikka on Pellon toimipiste, mutta henkilön tulee tarpeen mukaan olla valmis työskentelemään myös Ylitornion toimipisteessä. Valittavalla henkilöllä tulee olla B-ajokortti ja mahdollisuus käyttää omaa autoa.

Etsimme henkilöä, joka pitää asiakaspalvelutyöstä ja kaikenikäisistä asiakkaista. Hänellä on ajatusta siitä, miten teemme tulevaisuuden lukemisenedistämistyötä. Etsimäämme henkilöä ei pelota tutustua uusiin ohjelmiin, järjestelmiin ja muihin tietoteknisiin asioihin. Hän on omatoiminen, utelias ja valmis tarttumaan toimeen.
Kelpoisuusvaatimuksena on korkeakoulututkinto tai ammatillinen perustutkinto, johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu 35 opintoviikon / 60 opintopisteen laajuiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot tai tieto- ja kirjastopalvelujen ammattitutkinto.

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen työn, jossa pääsee vaikuttamaan palvelutoimintaan sekä hyvät edellytykset toiminnan kehittämiseen ja uudistamiseen.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.
Hakuaika päättyy 30.11.2018 klo 15.00.
Lisätietoja kirjastotoimenjohtaja Kaisa Inkeroinen p. 040 528 0197 kaisa.inkeroinen@ylitornio.fi

Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.
Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.
Työ alkaa 1.2.2019 tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset sähköisesti Kuntarekry.fi -sivujen kautta. Sähköisen hakemuksen liitteeksi pyydämme lisäämään kopiot olennaisista tutkinto- ja työtodistuksista. Alkuperäiset todistukset pyydetään esittämään mahdollisessa työhaastattelussa. Hakemuksen voi lähettää myös postitse osoitteeseen Sivistyslautakunta, Alkkulanraitti 55, 95600 Ylitornio