Pakkausmuovin kierrättäminen nyt mahdollista myös Pellossa!

NAPAPIIRIN RESIDUUM TIEDOTTAA
Pakkausmuovin kierrättäminen nyt mahdollista myös Pellossa!
Pitkään toivottu muovipakkausten keräys on alkanut myös Pellon alueella. Uusi muovipuristin on asennettu paikalleen S-Marketin viereisen ABC-kylmäaseman yhteyteen. Paikalle tuotiin myös uusi puristin pahville ja kartongille. Tällä viikolla kohteeseen tuodaan myös uudet suuremmat keräyssäiliöt pakkauslasille sekä me-tallille. Kierrätettävien materiaalien vastaanottokapasiteetti kasvoi huomattavasti, joten jatkossa keräysas-tioiden ylitäyttyminen on entistä epätodennäköisempää.

Ekopiste on Suomen pakkauskierrätys Rinki Oy:n hallinnassa, joten ongelmatilanteissa voi olla yhteydessä Rinki Oy:n maksuttomaan asiakaspalveluun puh. 0800 133 888 (ark. 7-21, la 9-18) tai
asiakaspalvelu@rinkiin.fi.

Muovipakkausten keräys saatiin toteutumaan Pellossa, kun Napapiirin Residuum osti kohteeseen muovipu-ristimen. Rinki Oy on sijoittanut puristimia vain alueille, joilla asuu yli  10 000 asukasta.

Vanha ekopiste poistuu
Torilla, osoitteessa Pappilantie 95700 Pello, sijaitseva ekopiste poistuu kesällä 2018. Siihen asti pistettä voi käyttää normaalisti.

Ranualla muovinkeräys käyntiin lähipäivinä
Ranuan Hillamarketin yhteydessä sijaitsevalle ekopisteelle on myös sijoitettu uusi muovipuristin. Sähkötyöt ovat kuitenkin vielä kesken, joten puristimet eivät tällä hetkellä ole käytössä. Tiedotamme asiasta lisää mahdollisimman pian.

Lisätietoja:
Ekopistevastaava Matti Kauppinen, matti.kauppinen@residuum.fi, puh. 0207 340 197
Pello